top of page

Harbour.Space University

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Academic Support Ltd και του

Harbour.Space University

https://harbour.space/

Η συνεργασία μεταξύ των 2 οργανισμών θα βοηθήσει τους φοιτητές οι οποίοι απευθύνονται στην Academic Support Ltd τόσο για την συμμετοχή τους σε μεταπτυχιακά προγράμματα εξειδίκευσης στους τομείς αποκλειστικά

Tech, Design and Entrepreneurship όσο και στην άμεση ένταξη τους σε ένα διεθνοποιημενο χώρο των συνεργαζόμενων εταιρειών με τα παραπάνω σχήματα. Η δυνατότητα απόδοσης υποτροφίας φτάνει το 60%.

Harbour Space University
Harbour Space University
1710845812817.jpg
1710845812821.jpg

Harbour.Space University

 • Προσφέρουμε μόνο 3 κατευθύνσεις, Τεχνολογία, Σχεδιασμός και Επιχειρηματικότητα .

 • Έχουμε τη δική μας διαδικασία εισαγωγής και είναι διαφορετική για κάθε κατεύθυνση, πράγμα που σημαίνει ότι οι βαθμοί και τα επιτεύγματα από τα προηγούμενα ιδρύματα δεν επηρεάζουν το αποτέλεσμα εισαγωγής.

 • Η τιμή των διδάκτρων για ένα έτος Master είναι 29.900 EUR και ένα έτος Bachelor είναι 26.900 EUR, αλλά το 70% των φοιτητών μας είναι σε κάποιο είδος υποτροφίας και αυτές χωρίζονται κυρίως σε δύο κατηγορίες:

 1. Υποτροφία με βάση την αξία - το ποσό εξαρτάται πλήρως από τα αποτελέσματα της διαδικασίας εισαγωγής.

 2. Υποτροφία χορηγούμενη από συνεργάτες του κλάδου - συνεργαζόμαστε με εταιρείες στους τομείς της τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας και κάθε νέος υποψήφιος γίνεται μέρος της δεξαμενής ταλέντων μας που παρουσιάζουμε συνεχώς στους συνεργάτες μας. Μόλις επιλεγεί ένας φοιτητής από μια εταιρεία, λαμβάνει μια πλήρως χρηματοδοτούμενη υποτροφία και μια ευκαιρία μερικής απασχόλησης (με μηνιαίο επίδομα).

 • Εφαρμόζουμε ένα σπονδυλωτό εκπαιδευτικό σύστημα για 2 βασικούς λόγους:

 1. Εκπαιδευτές - οι εκπαιδευτές μας δεν είναι από τον ακαδημαϊκό χώρο, αυτοί είναι επαγγελματίες του κλάδου με θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης / δικές τους επιχειρήσεις και έρχονται αποκλειστικά για να διδάξουν στο HSU για 6 εβδομάδες το χρόνο.

 2. Ευελιξία- οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν τις σπουδές τους οποιαδήποτε στιγμή του έτους, εφόσον είναι η αρχή της ενότητας.

 • Τέλος, αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό, η εξατομικευμένη προσέγγιση και μια δεμένη κοινότητα. Εξατομικευμένη προσέγγιση σημαίνει ότι κάθε σπουδαστής συναρμολογεί το δικό του αναλυτικό πρόγραμμα με την καθοδήγηση του ακαδημαϊκού συμβούλου και έχει απόλυτη ελευθερία όσον αφορά τα μαθήματα που έχει στη διάθεσή του ανεξάρτητα από το υπόβαθρό του. Η δεμένη κοινότητα αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι είμαστε ένα μικρό πανεπιστήμιο και έτσι το προσωπικό και η φοιτητική κοινότητα συνδέονται με ομαδικές δραστηριότητες όπως εκδρομές σκι, βόλεϊ, ποδοσφαιρικούς αγώνες, πεζοπορίες κ.λπ., γεγονός που καθιστά πολύ πιο εύκολη την προσαρμογή σε μια νέα χώρα .

 • Ρίξτε μια ματιά σε μερικούς πόρους του Harbour.Space University για να εξοικειωθείτε ακόμη περισσότερο μαζί μας.

 • Ένα σύντομο βίντεο για εμάς:

 • https://www.youtube.com/watch?v=axYuqHQwEWw

  Και ένα ακόμα:
  https://www.youtube.com/watch?v=hk1INRtexUU

  Αυτό είναι το τελευταίο μας άλμπουμ αποφοίτησης 2023, μπορεί να σας ενδιαφέρει να δείτε ποιοι είναι οι μαθητές μας:

 • https://harbour.space/files/admissions/Graduating_Class_BCN_2023.pdf

 • Αυτό είναι το άλμπουμ αποφοίτησής μας 2022:
  https://harbour.space/files/admissions/Graduating_Class_BCN_2022.pdf

  Η αναφορά απασχολησιμότητάς μας (δείχνει πού εργάζονται οι μαθητές μας μετά την αποφοίτηση, μια ενημερωμένη είναι σχεδόν έτοιμη - αλλά αυτή δείχνει επίσης τη μεγαλύτερη εικόνα):
  https://harbour.space/files/admissions/Employability_Report.pdf

  Η σχολή μας (οι εκπαιδευτές μας - είναι ένα μοναδικό σετ και το ισχυρότερο σημείο πώλησης του HSU):
  https://harbour.space/faculty

  Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα των ενοτήτων μας, τόσο για τα τρέχοντα όσο και για τα προηγούμενα χρόνια:
  https://harbour.space/schedule/2023-2024

bottom of page